кафедра
оптимізації технологічних систем
Неділя, 05.05.2024, 4:22 PM
Меню сайта

Категории раздела
Новини [138]
Новини

Поиск

Вход на сайт

Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта


6:55 PM
Творча співпраця з АТ «Ельворті»

   18 квітня в межах договорів ДБТУ про творчу співпрацю з АТ «Ельворті» та госпрозрахункового договору № 7-23-24 ДП щодо надання наукових послуг «Дослідження технологічного процесу виробництва силосу на основі кукурудзи та сої, вирощених за технологією сумісної сівби кормових культур» відбувся виїзд робочої групи кафедри ОТС.

   Виконавці даної теми знайшли час в цей дуже ранній весняний період прибути на місце виконання в господарство «Дельта» з метою налаштування до польових робіт сівалки Wega 8w Profi, що знаходиться в ДБТУ на випробуваннях від АТ «Ельворті» відповідно договору про творчу співпрацю. Необхідно відмітити, що із завданням справилися успішно, в роботі панувала дружня атмосфера взаємоповаги. В процесі налаштування виникали деякі складні ситуації, але завдяки значному досвіду і знанням виконавці успішно вийшли із складних ситуацій, була проведена заміна привідного валу задніх висіваючих апаратів, заміна висіваючих дисків, забезпечено налаштування норми висіву та відновлення обертальних здатностей всіх деталей в процесі сівби кукурудзи та сої для отримання комбінованого силосу для харчування великої рогатої худоби.

   Підсумовуючи результат хочеться сказати в той час коли ми всі працюємо відокремлено і коли випала нагода зустрітися для вирішення спільної задачі то це співпадання приємного з корисним. Вчасне виконання запланованого в колективі де існує дружня підтримка і взаєморозуміння є запорукою забезпечення успішної роботи та реалізації задуманих планів на користь державі в наші нелегкі воєнні часи…

   А хто ж ті виконавці це завідуючий кафедрою професор Микола Артьомов, керівник теми доцент Михайло Циганенко та відповідальний виконавець доцент Олександр Анікєєв.

Репортаж та фото - доцент каф. ОТС, к.т.н. Циганенко М.О.



 

Категория: Новини | Просмотров: 10 | Добавил: kafedraots | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar