кафедра
оптимізації технологічних систем
Четвер, 05.09.2024, 5:41 PM
Меню сайта

Категории раздела
Новини [140]
Новини

Поиск

Вход на сайт

Календарь
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта


6:50 PM
Засідання кафедри

     Сьогодні пройшло засідання кафедри оптимізації технологічних систем в рослинництві. В порядок денний були винесені наступні питання:

- Про упорядкування наукових досліджень кафедри з напрямками досліджень провідних іноземних закладів вищої освіти.

Про атестацію здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня.

- Завдання з удосконалення навчальної роботи і виконання рішень кафедри.

     З першого питання виступив д.т.н., професор Мельник В.І., який звернув увагу членів кафедри на необхідність покращення якості наукових досліджень в розрізі мети університету – досягнення статусу науково-дослідного навчального закладу вищої освіти. Він запропонував присутнім переглянути підходи до організації проведення досліджень, актуальність тематики, налагодження зв’язків з науковцями споріднених спеціальностей закордонних навчальних закладів. Співробітники кафедри жваво обговорювали можливості співпраці з колегами іноземних ЗВО, було вирішено усьому складу кафедри зайнятись моніторингом і налагодженням наукових зв’язків.

     На другому питанні був обговорений наказ в.о. ректора Кудряшова А.І. щодо з’ясування можливостей здобувачів вищої освіти до закінчення навчання. Обговорено кількість здобувачів, що планують захищати кваліфікаційну роботу за тематикою кафедри.

     Завідувач кафедри д.т.н., професор Артьомов М.П. виказав своє бачення з усіх обгорюваних питань, запросив співробітників підійти до порядку денного з усією серйозністю тому що від якості виконання поставлених задач і прийнятих рішень залежить майбутнє кафедри і університету.

Репортаж та скрин - завідувач кафедри ОТСР, д.т.н., професор Артьомов М.П.


 

Категория: Новини | Просмотров: 74 | Добавил: kafedraots | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar