кафедра
оптимізації технологічних систем
Вівторок, 05.07.2024, 2:34 AM
Меню сайта

Категории раздела
Новини [138]
Новини

Поиск

Вход на сайт

Календарь
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записей

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта


9:10 PM
Засідання кафедри

     Сьогодні відбулось засідання кафедри оптимізації технологічних систем. З колективом кафедри зустрівся декан факультету мехатроніки та інжинірингу к.т.н., доцент Бредихін В.В. Він звернув увагу викладачів на особливості організації навчального процесу в університеті, труднощі з позабюджетним фінансуванням та виказав подяку всім, хто приклав зусилля до проведення вступної кампанії в університет. Особливо подякував зав. лабораторією Мішанову Ю.В. за самовіддану працю у складі приймальної комісії, за допомогу в організації і систематизації особистих кабінетів вступників та підготовки наказів на зарахування. Також доц. Бредихін В.В. звернув увагу на покращення науково-дослідної роботи кафедри.

     Після виступу декана факультету були обговорені питання, що виносились на порядок денний: 1. Наповнення Мoodle і ведення занять в дистанційному режимі. 2. Звіт за період навчання аспіранта Колодяжного І.А. 3. Поточні питання. Доцент Гаєк Є.А., відповідальний по кафедрі за організацію роботи в системі Мoodle в своїй доповіді розповів про особливості внесення учбових матеріалів та запропонував шляхи полегшення роботи викладачів.

     Аспірант Колодяжний І.А. звітував за два роки навчання в аспірантурі. За результатами навчання написано 4 статті в фахових виданнях, одна з них у Scopus, 5 тез, 4 виступи на Міжнародних науково-практичних конференціях, отримано 1 патент. Також він звітував про об’єми написаного змістовного матеріалу. Питання задали д.т.н., професор Мельник В.І., к.т.н., доцент Циганенко М.О. Звіт Колодяжного І.А. було затверджено із зауваженнями недостатньої роботи над теоретичним обгрунтуванням запропонованого наукового дослідження.

     При обговоренні третього питання зав. кафедри, професор Артьомов М.П. закликав викладачів шукати можливості покращення організації дистанційного навчання на кафедрі і в університеті.

Репортаж та скрини - зав. кафедри ОТС, д.т.н., професор Артьомов М.П.



 

Категория: Новини | Просмотров: 33 | Добавил: kafedraots | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar